Kip diner

Absoluut de vroege ochtendwandeling waard Vandaag was mijn eerste keer dat ik eten probeerde

Den vroege ochtendwandeling absoluut waard? Vandaag wasgoed mijn eerste keer dat ik nuttigen van thetinybakeryle2 probeerde plusteken ie stelde noch teleur! (Ik heb vroeger hun oranje warme chocolademelk geprobeerd, watten wieg wasgoed) Wij gingen voordat…. – Cheddar plusteken knoflookchampignonquiche – Citroenmaanzaadwerveling – Kaneelknoop – Crème br l e Deens – Brood met roggezaadjes Den 3 gebakjes plusteken den quiche waren iedereen terdege gekookt plusteken hevig lekker (den vla ter den crème br l e Deens wasgoed ??). Ik heb van alles genoten (ik heb ie roggebrood noch geprobeerd) maar mijn favoriet wasgoed weliswaar welnu den lemon poppyseed swirl. Ik zullen den quiche waarschijnlijk noch nog ene keer kopen (den textuur ervan wasgoed niets voordat mij) maar zullen graag reeds diegene gebakjes weer nuttigen! Vermag noch wachten wegens ie weer te opzoeken plusteken meer van hun uitverkoring te trachten? thetinybakeryle2 is open van 8.30 – 14.00 uur, maar ie is ie liefste wegens er vroegtijdig heen te gaan voordat den waar volgeboekt zijn (wij kwamen daarheen rond 8.45 uur aan), plusteken er is eeuwig ene wachtrij mits enige Er voetstappen werkelijk 2 mensen ter den zaak, maar den service is snel plusteken vriendelijk? . . . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

4 Comments

Back to top button