Kip diner

5 ingrediΓ«nten Paleo & GF-wafels Ik heb ze met Pb & J-smaak gemaakt omdat ik nog over had

5 Ingredienten Paleo & GF Wafels 😍 Ik heb zij op smaakwaarneming gebracht met Pb&J omdat ik nog aardbeienjam overheen had πŸ™ŒπŸ» Indien jou paleo bent, gewoonte dan eentje andere notenboter dan pb! Dit recept is zo makkelijk plus maakt toereikend voordat 2 personen, dus ik had vanochtend toereikend voordat Eli plus mij! – – Ie is onze eenjarige huwelijksverjaardag, hij haalde koffie voordat onzerzijds plus ik maakte ontbijt voordat onzerzijds ☺️ Ie gebeurde zo met den programma vorig klas dat den enige dag diegene huwelijksinzegening werkte voordat onzerzijds wegens te trouwen den dag na mijn verjaring wasgoed, dus voordat den surplus van onzerzijds leven is ie gewoon twee dagen rug aan rug vieren πŸŽ‰ Ik klaag noch haha. Dit volledige receptenvideo staat op mijn IGTV! – – details: 2 eieren 1 1/2 omvangrijke bananen of 2 kleine bananen 1/4 kop kokosmeel 1 el puree 1 tl bakpoeder Klop den eieren plus voeg dan den bananen toe. Pureer den bananen plus voeg dan den meel, puree plus bakpoeder toe. Heb dit vervaardigd te eentje mini wafelijzer. Kook lopend 5 minuten. Maakt 4 miniwafels. Ik heb ie nog noch getest te eentje gewone wafelmaker, maar ik neem aan dat zij zullen werken met meer kooktijd. Hier bedekt met honingpindakaas (weer eentje andere notenboter mits paleo) plus aardbeienjam!

Related Articles

One Comment

Back to top button