Kip diner

3 ingrediënten Knoflookkruiden aardappelpuree bewaar recept Je gaat ervan houden

3 ingrediënten Aardappelpuree met knoflookkruiden hey_renu ❤️bewaar recept ❤️ Dit recept ga jij groots vinden, mijn knoflookliefhebbende vrienden! Ingrediënten: -1 kg pakket krieltjes -6/7 teentjes look -handvol verse koriander plus stengels -4 el olijfolie -Breng op smaakwaarneming met 1 tl zoutig blackthornsalt, peper plus wellicht chilivlokken. Bereidingswijze: -Kook den aardappelen gaar ter gezouten water. – Gewoonte ene stamper plus vijzel wegens den look plus vervolgens den koriander te malen. -Voeg den smaakstoffen toe plus daarna den zonnebrandolie. – Druk met den keerzijde van ene glas op den aardappelen wegens zij kapot te slaan. – Bestrijk den aardappelen ja met den marinade. -Kattebak ter 40 minuten goudbruin plus krokant. Optionele dip met vruchtensap!! Ik ben ene noordelijk meisje, dus ik vind ie groots !! 👉🏽Slaatje ie recept op plus tag mij hey_renu indien jij dit braadstukken maakt!! 👉🏽Mits jij ie wieg vindt wegens mijn reel-receptvideo’s te bekijken, controleer dan mijn tijdsindeling hiervoor. . . . .

Related Articles

Back to top button